Azonosító: 21231

Landmann Vinson 400 faszenes grillkocsi (11428)

384.490 Ft
3844
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
3844
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Landmann Vinson 400 faszenes grillkocsi (11428). Ideális a nagyobb családi, baráti társaságok számára. Zománcozott grillrácsokkal, 18"-os füstölővel, hőmérővel, rozsdamentes acélból készült fogantyúkkal felszerelt.  

A grill kerekített kialakítása optimális légáramlást biztosít. Falvastagsága 4 mm. 134 cm magas, 142 cm széles, 93,5 cm hosszú. A sütőfelület mérete 88 x 44 cm + 39 x 41 cm.

Méretek

  • Hosszúság: 935 mm
  • Szélesség: 1420 mm
  • Magasság: 1340 mm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 88 x 44 cm + 39 x 41 cm
  • Súly (kg.): 126

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

Landmann

A Landmann márkát a grillezés szerelmesei számára tervezték. A márka termékportfóliójában megtalálhatóak a különféle tüzelésű grillek mellett különféle grilleszközök is, amelyek nélkülözhetetlenek a tökéletes grillezési élményhez. A grillkocsi takaróponyva hasznos eszköz lehet, ha hosszú évekig szeretnénk használni az eszközt, hiszen megvédi a grillezőt az időjárási viszontagságoktól, így hosszabb élettartamot biztosítva a berendezésnek. A grillrács fontos eleme a grillezésnek, mivel a megfelelő minőségű és méretű rács segít egyenletesen megsütni a grillezni kívánt ételeket. Az alumínium grilltálca praktikus kiegészítő lehet pácolt húsok, kisebb falatok grillezésénél, hiszen megakadályozza, hogy a grillrácsok között leessen és kárbamenjen az étel.
A grilleszköz készletek tartalmazzák egy csomagban a legfontosabb eszközöket, mint például a fogantyúval ellátott fogókat, villákat, grillcsipeszt és húslapátot, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne a gördülékeny grillezés. 


A grilleket tekintve, a grillkocsi ideális választás azok számára, akik gyakran grilleznek és szeretik a grillezés helyszínét rugalmasan változtatni az adott területen belül. A gázgrill kiváló választás azok számára, akik gyors és egyszerű grillezésre vágynak, míg a faszenes grill azoknak ajánlott, akik a hagyományos barbecue ízélményre törekednek a szabadban. Minden grilltípusnak megvannak a maga előnyei és kihívásai, ezért fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és preferenciákat a választáskor. Ha bizonytalan, hogy az Ön számára melyik a legmegfelelőbb eszköz, olvassa el blogcikkünket a témában! A Landmann termékei minőségükről, megbízhatóságukról és sokoldalúságukról híresek, így biztos lehet benne, hogy a Landmann eszközökkel minden grillezés felejthetetlen élmény lesz.
 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz