Mustfokoló hőmérővel 10-30°C között mér. Az eszközt, a must cukortartalmának megállapítására használhatja. Csak az erjedésmentes, tiszta mustban mér pontos értéket. Töltse egy mérőedénybe, műanyag hengerbe, ami lehetőleg kb. fél literes űrtartalmú. Fontos, hogy a mustfokoló, ne érjen hozzá az edény falához. 20°C-on egyezik a valódi és látszólagos mustfok. Az ettől melegebb musthoz 2°C 0,1 mustfokot hozzá kell adni, a hidegebből viszont, 2°C 0,1 mustfokot ki kell vonni. A kapott érték megmutatja, hogy hány dkg cukor található, 1 kg mustban.
A Gyümölcsdaráló és reszelő gép 4 lábon álló készülék, amely kézi hajtással működtethető az ergonomikus kar segítségével. Anyaga acél. A reszelő henger átmérője 200 mm, garat nyílása 255 mm X 270...
Az üvegből készült szeszfokoló az alkoholtartalmú folyadékok alkoholtartalmának mérésére alkalmazható eszköz. Az alkoholfokoló 0° - 100° között mér. Használata egyszerű, az alkoholtartalmú folyadék...
Gyümölcsaprító szár , melyet pisztolyfúróba csatlakoztathat, és annak segítségével használhatja. Acélból készült.