Azonosító: 17261

Landmann grill gyújtókocka 32 db (13835)

499 Ft
db
Egységár: 15,47 Ft/db

 

Landmann grill gyújtókocka 32 db (13835). Farostból és biológiailag lebomló viaszból készült. Első osztályú a kályha, kandalló, grill begyújtásához.

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: A termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • Súly (kg.): 0.195

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

Landmann

Landmann

A Landmann márkát a grillezés szerelmesei számára tervezték. A márka termékportfóliójában megtalálhatóak a különféle tüzelésű grillek mellett különféle grilleszközök is, amelyek nélkülözhetetlenek a tökéletes grillezési élményhez. A grillkocsi takaróponyva hasznos eszköz lehet, ha hosszú évekig szeretnénk használni az eszközt, hiszen megvédi a grillezőt az időjárási viszontagságoktól, így hosszabb élettartamot biztosítva a berendezésnek. A grillrács fontos eleme a grillezésnek, mivel a megfelelő minőségű és méretű rács segít egyenletesen megsütni a grillezni kívánt ételeket. Az alumínium grilltálca praktikus kiegészítő lehet pácolt húsok, kisebb falatok grillezésénél, hiszen megakadályozza, hogy a grillrácsok között leessen és kárbamenjen az étel.
A grilleszköz készletek tartalmazzák egy csomagban a legfontosabb eszközöket, mint például a fogantyúval ellátott fogókat, villákat, grillcsipeszt és húslapátot, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne a gördülékeny grillezés. 


A grilleket tekintve, a grillkocsi ideális választás azok számára, akik gyakran grilleznek és szeretik a grillezés helyszínét rugalmasan változtatni az adott területen belül. A gázgrill kiváló választás azok számára, akik gyors és egyszerű grillezésre vágynak, míg a faszenes grill azoknak ajánlott, akik a hagyományos barbecue ízélményre törekednek a szabadban. Minden grilltípusnak megvannak a maga előnyei és kihívásai, ezért fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és preferenciákat a választáskor. Ha bizonytalan, hogy az Ön számára melyik a legmegfelelőbb eszköz, olvassa el blogcikkünket a témában! A Landmann termékei minőségükről, megbízhatóságukról és sokoldalúságukról híresek, így biztos lehet benne, hogy a Landmann eszközökkel minden grillezés felejthetetlen élmény lesz.
 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz