A Nalo Faser penész mintás kolbász és szalámi bél, 25 méter
hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt szükséges a belet 30 percig langyos vízben áztatni. Az előkészítés után kézzel és géppel egyaránt tölthető, köthető vagy klipszelhető.
A füstöt és vízgőzt átengedő műbelet kifejezetten szalámifélék és szárazkolbászok elkészítéséhez ajánljuk.
Az alapállapotban 50-es kaliberű bél keményre töltéskor éri el az 55-ös vastagságot. Megfelelő töltési
vastagság esetén formakövető marad.
További hasznos tudnivalók:
- max. 80 fokos vízben főzhető
- hideg füsttel füstölhető
- légmentes töltés javasolt
- Cellulózrost viszkózzal impregnált
A Nalo Faser színtelen kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...
A Nalo Faser fekete kolbász és szalámi bél , 24 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt szükséges a belet 30 percig langyos vízben áztatni. Az előkészítés után kézzel és géppel...
A Nalo Faser húspiros kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...
A Nalo Faser fekete kolbász és szalámi bél , 24 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt szükséges a belet 30 percig langyos vízben áztatni. Az előkészítés után kézzel és géppel...
A Nalo Faser húspiros kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...
A Nalo Faser színetlen kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt szükséges a belet 30 percig langyos vízben áztatni. Az előkészítés után kézzel és géppel...
A Nalo Faser húspiros kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt szükséges a belet 30 percig langyos vízben áztatni. Az előkészítés után kézzel és géppel...
A Betex textil műgyomor kiváló választás hő kezelt készítmények tárolására. pl: disznósajt, májas. Ajánlott töltési tömeg 5 kg . Töltés után préselhető, varrható, klipszelhető és köthető. Előnyös...
A Nalo Faser húspiros kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...