Azonosító: 53631

Levenhuk DTX RC1 távirányítható mikroszkóp (76821)

72.190 Ft
721
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
721
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Levenhuk DTX RC1 távirányítható mikroszkóp (76821)

A Levenhuk DTX RC1 távirányítható mikroszkópja egy modern, optikai-digitális eszköz, mely nélkülözhetetlen az ékszerekkel, óraszerkezetekkel, elektronikus áramköri lapokkal, illetve az egyéb apró és összetett tárgyakkal végzett munka során. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a mikroszkóp fő funkciói jókora távolságból is használhatók. Ez a prezentációk és csoportos kutatások során különösen praktikus.

Színes LCD-képernyő, nagy felbontású fotók és videók

A klasszikus szemlencsék helyett a mikroszkóp 4,3 hüvelykes, színes LCD-képernyőt kapott. Az rögzíti és valós időben megjeleníti az objektíven keresztül megfigyelt képet. Szükség esetén a kép számítógép képernyőjén is kijelezhető. Ehhez csatlakoztassa a mikroszkópot a számítógéphez a mellékelt USB-kábel segítségével. A minták tanulmányozásához használhat optikai vagy digitális nagyítást is. A teljes nagyítási tartomány a 3–220-szoros érték között mozog. A mikroszkóp továbbá alkalmas nagy felbontású képek rögzítésére és Full HD minőségű videók felvételére is (ehhez memóriakártya szükséges, mely nem képezi a csomag részét).

Világítási rendszer rugalmas tartóelemeken

A világítási rendszer nem a megszokott sémát követi. Több LED-et helyeztünk el az objektív belsejében – ez a szabványos felső világítás a visszavert fényben történő megfigyelésekhez. Van továbbá két darab rugalmas tartón található LED-spotlámpa, melyeket különböző szögbe állítva pontosabban megvilágíthatja a munkaterületet. A világítás fényereje állítható.

Fotók és videók rögzítése a vezeték nélküli távirányító használatával

Az összes vezérlőelem közvetlenül az LCD-képernyő alatt helyezkedik el, de néhány funkció a távirányítókon is elérhető. Tulajdonképpen kettő távirányító van: az egyik vezetékes, míg a másik vezeték nélküli. A vezetékes távirányító kapcsolója való a világítás vezérléséhez. Az a tápkábelen helyezkedik el. Használatával be- és kikapcsolhatja a mikroszkópot, és állíthat a fényerősségen. A vezeték nélküli távirányítóval állíthat a nagyításon, valamint képeket és videókat rögzíthet. Segítségével könnyebben készíthet jó minőségű felvételeket, hiszen elkerülhető, hogy a mikroszkóp legenyhébb megérintésével módosítsa a beállításokat, és a kép vagy videó homályos legyen.

 

Jellemzők:

  • Optikai és digitális nagyítás
  • 4,3 hüvelykes, színes LCD-képernyő
  • Képek és videók rögzítésének lehetősége jó minőségben
  • Csatlakoztatható számítógéphez, így a kép a számítógép képernyőjén is megtekinthető
  • Rugalmas tartókon lévő LED-spotlámpák és beépített felső világítás
  • Távolról irányítható a vezeték nélküli távirányító használatával


A készlet tartalma:

  • Mikroszkóp LCD-képernyővel
  • Infravörös távirányító
  • UV-szűrő
  • Tápkábel kapcsolóval és fényerősség-állító gombbal
  • USB-kábel
  • Hálózati adapter
  • 3M (kétoldalú) ragasztó
  • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz