Azonosító: 53639

Levenhuk 320 PLUS biológiai monokuláris mikroszkóp (73795)

119.690 Ft
1196
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
1196
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Levenhuk 320 PLUS biológiai monokuláris mikroszkóp (73795)

A Levenhuk 320 PLUS egy monokuláris fejrésszel felszerelt, professzionális laboratóriumi mikroszkóp. Az akromatikus optikai elemeknek és a széles látószögű, irányzóval ellátott szemlencsének köszönhetően a kutatólaboratóriumokban, diagnosztikai laboratóriumokban, valamint a tudományos és kutatóintézetekben dolgozó szakértők rendkívüli módon értékelni fogják a készülék funkcióit. A mikroszkóp alkalmas a különböző tudományos ágazatokban jellemző megfigyelések elvégzésére, valamint használható patológiai anatómiai, urológiai és egyéb vizsgálatokra.

A mikroszkóp monokuláris, 360°-ban forgatható fejrésszel van felszerelve. Dőlésszöge 45°. A revolverfejen négy akromatikus objektív található, amelyek tiszta és kontrasztos képet nyújtanak, torzítások nélkül. A 100x-os objektív alkalmazásakor a megfigyelések olajimmerzió alkalmazása mellett is elvégezhetők (egy palack immerziós olaj a készletben is megtalálható). A mikroszkóp nagyítási fokozata 40x-1600x érték között állítható.

A tárgyasztal mechanikus skálával van felszerelve. Alul írisz-diafragmával ellátott Abbe-kondenzor található. A mikroszkópba fényszűrők is beszerelhetők. Három szűrő tartozik a készlethez. A mikroszkóp alsó részén fényerő-szabályozó funkcióval ellátott LED világítás található, amely miatt a megfigyeléseket áteső fényben kell végezni. A világítás hálózati tápellátással, illetve elemekkel működik.

 

Jellemzők:

  • Döntött monokuláris fejrész, 360°-ban forgatható
  • Nagyítási tartomány: 40x–1600x
  • Akromatikus objektívek, széles látószögű szemlencse irányzóval
  • 0,75 W-os LED világítás fényerő-szabályozási funkcióval
  • Hálózati tápellátással vagy elemekkel működik


A készlet tartalma:

  • Mikroszkóp
  • Akromatikus tárgylencsék: 4x, 10x, 40x és 100x (olajimmerzió)
  • Széles látószögű szemlencse irányzóval WF10x és WF16x
  • Szűrők: kék, zöld, sárga
  • Palack immerziós olaj
  • Hálózati adapter
  • Porvédő
  • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság


Vigyázat! Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V. Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 3.2
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz