Azonosító: 54794

Levenhuk Zeno Desk D0 nagyító (71205)

3.390 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Desk D0 nagyító (71205)

A Levenhuk Zeno Desk D0 egy ideális nagyítóeszköz, amely a segítségére lesz apró tárgyak javítása, ékszerek vizsgálata, felületi hibák felfedezése és számos egyéb, professzionális feladat során. A textilnagyító ugyancsak elengedhetetlen kellék kézimunka, varrás vagy bármely egyéb, nagyfokú precizitást igénylő hobbi esetén.

A nagyító egy fém állványból áll, amelyre az üveglencse rögzül. A lencse 6-szoros nagyítást és állítható dőlésszöget biztosít. A beépített LED-világítás kellő mértékben és egyenletesen világítja meg a lencse alatti területet. Két darab CR927 típusú elem működteti. A LED-ek fényerőssége tetszőlegesen állítható. A talprészen egy hüvelyk és centiméter alapú mérőskála található.

A Levenhuk Zeno Desk D0 nagyító tökéletes választás bármilyen nagyfokú precizitást igénylő munkához vagy hobbihoz.

 

Műszaki adatok:

Optikai elemek anyaga: optikai üveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 30
Nagyítás foka, x: 6
Váz: fém
Fogantyú anyaga: fém
Világítással: ✓
Megvilágítás: LED
Tápellátás: két darab CR927 típusú elem (a készlet nem tartalmazza)
Használat: órajavítás/ékszerész, varrás/textil
Kialakítás: asztalra/háromlábú állványra helyezhető
Tok/doboz/táska a készletben: tok
Kiegészítő: 2 LED, fényerősség-szabályozás, centiméter és hüvelyk alapú mérőskála

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.11

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz