Azonosító: 54876

Levenhuk F30 vezetékmentes ételhőmérő (78931)

11.990 Ft
119
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
119
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Levenhuk F30 vezetékmentes ételhőmérő (78931)

A Levenhuk F30 vezeték nélküli hőszonda a húsokkal való precíz munkához készült. Legizgalmasabb funkciója a hústípus kiválaszthatósága és az átsültség mértékének beállítása. Ezáltal tökéletesre sült ételeket készíthet különösebb erőfeszítés nélkül. A készülék időzítővel és a hőmérsékletszintet jelző hangjelző funkcióval is rendelkezik.

Többféle egységet tartalmaz: hőszondát kábellel, jeladót és vevőegységet. A talapzat elhelyezhető a konyha egy kényelmes pontján, például tépőzár vagy mágnes segítségével a sütőajtóra rögzíthető. A hőszonda kábellel csatlakozik hozzá. A vevőegység közvetlenül a talapzatra vagy bármely más területre is helyezhető. A vevőegységen található kijelző mutatja a hőmérő által mért értékeket és egyéb hasznos adatokat. Az üzemmódok is ezzel állíthatók.

A hőmérsékletmérő szonda nem pusztán konyhai eszköz: helyettesítheti vele a beltéri és a kültéri hőmérséklet mérésére szolgáló hagyományos hőmérőket. Ha vízbe meríti a szondát, az leméri a víz hőmérsékletét, így Ön tudni fogja, hogy az mikor megfelelő a fürdéshez. A hőmérsékletmérő szonda a kertészkedés kedvelőinek hasznosnak fog bizonyulni a talajhőmérséklet méréséhez. A termék emellett többek között orvosi hőmérőként használható, szabályozható vele a teafőzés hőmérséklete, és a hűtőtáska hőmérsékletét is lemérheti.

A talapzat és a vevőegység hagyományos elemekkel működik.

 

Legfontosabb jellemzők:

Vezeték nélküli; elemekkel működik.
Üzemmódválasztás: a hústípus és az átsültség mértékének beállítása.
Időzítő és hőmérséklettartási funkció.
A jeladó kényelmes rögzítéséhez: mágnes és tépőzár.

 

A készlet tartalma:

Hőszonda kábellel.
Jeladó.
Vevőegység.
Felhasználói kézikönyv.

 

Műszaki adatok:

Felhasználás helye: beltéri, kültéri
Típus: hőmérő
Beépített funkciók: hőmérő
Kialakítás: vezeték nélküli, digitális
Használat: otthoni használatra
Hőmérő (hőmérséklet)
Mértékegységek: °C, °F
Mérési tartomány beltéren: 0°C to +300°C (32°F to 572°F)
Rendeltetés: aktuális hőmérséklettartási funkció, időzítő (egészen 99 perc 59 másodpercig), hústípus és átsültség fokának kiválasztása
Általános műszaki jellemzők
Képernyő típusa: egyszínű
Képernyők száma: 1
Tápellátá: 
vevőegység: 2 db AAA elem (a készlet nem tartalmazza), jeladó: 2 db AAA elem (a készlet nem tartalmazza)
Váz: műanyag
Világítással: ✓

Műszaki adatok

  • Mértékegységek: °C, °F
  • Súly (kg.): 0.23

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz