Azonosító: 58135

Vorel nyeles festőhenger 250mm (TOY-09346)

1.290 Ft
db

 

Vorel nyeles festőhenger 250mm (TOY-09346)

Ismerje meg a Vorel nyeles festőhengert, amely kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megkönnyítse mind a barkácsolók, mind a professzionális festők munkáját. A 25 cm hosszúságú, könnyű festőhenger, ideális választás sima és porózus felületek vízbázisú festékekkel történő festésére.


Ez a praktikus festőhenger egy könnyű műanyag fogantyúval van felszerelve, ami stabilitást és kényelmet nyújt a festés során. A fogantyú PVC anyaga biztosítja a hosszú távú tartósságot és a könnyű kezelhetőséget. A 250 mm széles tengely és a 15 mm magas burkolat tökéletesen illeszkedik a különböző festéki feladatokhoz, míg a fogantyú 6 mm-es furatátmérője lehetővé teszi más festőeszközökkel való egyszerű cserét.


A Vorel nyeles festőhenger, poliészter hengerszövetének köszönhetően, tökéletesen alkalmazható mindenféle vízbázisú festékhez, garantálva az egyenletes festékréteget sima és porózus felületeken egyaránt. Legyen szó otthoni felújításról vagy nagyobb építkezési projektről, ez a henger biztosítja, hogy a festés gyors és hatékony legyen minden alkalommal.


Válassza a Vorel nyeles festőhengert, és élvezze a professzionális minőséget minden egyes festéknél. Tegyen színt otthonába vagy munkahelyére a Vorel segítségével!

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.254

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Vorel

Vorel

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz