Azonosító: 58540

Yato gurulós fekpad, átalakítható (YAT-08802)

14.990 Ft
149
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
149
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Yato gurulós fekpad, átalakítható, 91 cm (YAT-08802)

2 az 1-ben Műhelyszék - Autószerelők álma!

Fedezd fel az új 2 az 1-ben műhelyszékünket, amelyet kifejezetten autószerelők és autóipari szakemberek számára terveztek. Ez a sokoldalú, innovatív szék a legmodernebb technológiát és praktikus funkciókat ötvözi, hogy megkönnyítse a mindennapi munkád!

Masszív fém kialakítás és kényelmes műanyag ülés: A műhelyszék kerete erős fémből készült, amely hosszú élettartamot és stabilitást biztosít. Az ülés anyaga puha és tartós műanyag, amely maximális kényelmet nyújt a hosszabb munkavégzés során is.

6 forgatható görgő a kiváló manőverezhetőségért: A csapágyakra szerelt 6 forgatható görgő segítségével a műhelyszékkel könnyedén mozoghatsz a műhelyben. A sima gurulás megkönnyíti a munkavégzést, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Praktikus 2 az 1-ben kivitel: Egy mozdulattal átalakítható a szék egy praktikus és kényelmes műhelypaddá. Ez a sokoldalú kialakítás lehetővé teszi, hogy az igényeidnek megfelelően használd, legyen szó szerelésről, javításról vagy egyéb műszaki munkákról.

Kifejezetten autóipari szolgáltatásokhoz: A 2 az 1-ben műhelyszék tökéletes választás autóipari szolgáltatásokhoz. Autószerelők, karosszérialakatosok és egyéb műszaki szakemberek értékelni fogják a szék nyújtotta sokoldalúságot és kényelmet.

Rendeld meg a 2 az 1-ben műhelyszéket még ma, és tedd hatékonyabbá és kényelmesebbé a mindennapi munkavégzést az autóiparban!

Terhelhetősége: székként: 120 kg-ig, padként 150 kg-ig

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 5.115

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Yato

Yato

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz