2x SuperShop pont
 

Azonosító: 58554

Villager Hortus 5L kézi permetező (82461)

5.990 Ft
5.391 Ft
Megtakarítás: 599 Ft
106
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
106
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Villager Hortus 5L kézi permetező (82461)

Tartály térfogata: 5 liter: Kváló választás mindenki számára, aki közepes méretű tárolókapacitással rendelkező eszközt keres. Az 5 literes tartálytérfogat elegendő helyet biztosít, hogy biztonságosan és hatékonyan tárolja a szükséges folyadékokat, legyen szó akár ipari, akár háztartási célokról.

Maximális nyomás: 4 bar: Ezt a tartályt úgy tervezték, hogy ellenálljon a legnagyobb kihívásoknak is. A maximális nyomása 4 bar, amely biztosítja, hogy a tartály biztonságosan és sértetlenül megőrizze a benne tárolt anyagokat, még nagy nyomás alatt is. Ez különösen fontos azoknak, akik olyan feladatokra keresnek megoldást, amelyek nagy nyomást igényelnek.

Maximális hőmérséklet: 55°C: Képes elviselni a legszélsőségesebb hőmérsékleteket is, egészen 55°C-ig. Ez azt jelenti, hogy ideális választás lehet olyan alkalmazásokhoz is, ahol magasabb hőmérsékletű anyagokat kell tárolni. A tartós és megbízható kialakítás biztosítja, hogy a hőtől nem sérül meg a tartály.

Súly: 1,2 kg: Mindössze 1,2 kg-os súlya megkönnyíti a szállítást és a kezelést. Ez különösen hasznos, ha gyakran kell mozgatni vagy szállítani a tartályt, hiszen nem okoz nagy terhelést. Ez a könnyűsúlyú kialakítás megkönnyíti a mindennapi használatot, és kényelmesebbé teszi az életét.

 

Műszaki adatok:

  • Tartály térfogata: 5 l
  • Maximális nyomás: 4 bar
  • Maximális hőmérséklet: 55°C
  • Súly: 1.2 kg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Villager

Villager

Kiváló minőségű kerti és elektromos szerszámok!

A 2005-ben alapított Villager márka a kerti és elektromos szerszámok területén az egyik vezető Balkán vállalattá nőtte ki magát az elmúlt évek során. A vállalat továbbra is arra törekszik, hogy Délkelet-Európa egyik legmeghatározóbb szereplője maradjon ezen a területen.

A Villager márka termékeit az innovatív formatervezés, a magas minőségnek való megfelelés és a társadalmi felelősségvállalás összhangja jellemzi. Ezek azok az értékek, amelyekkel felszerelkezve a Villager képes kitűnni a versenytársak közül. A termékekre továbbá jellemző a jó ár-érték arány és a precíz terméktervezés.

 

Küldetés és elképzelés

A Villager márka küldetése, hogy a kerti és elektromos szerszámok terén a lehető legmagasabb értéket kínálják az ügyfeleik számára, hogy mindenki megtalálhassa a számára legjobb eszközöket. Elképzelésük, elsődleges vállalati céljük, hogy a Villager az elkövetkező évek során Kelet-Európa vezető szerszámgyártó vállalatává váljon, legyen az hobbi vagy szakmai felhasználásra.

 

Villager termékportfólió

Minden Villager termék abból a megfontolásból született, hogy otthonunkat, kertünket még komfortosabb hellyé tegye. Kiemelkedő figyelmet fordít a vállalat arra, hogy termékeik hosszú távon működjenek, és ügyfeleik igényeit a lehető legjobban kiszolgálják. A márka termékportfóliójában például megtalálhatók motoros permetezők, benzines fűnyírók, elektromos fűkaszák, amelyek egytől egyig nagy segítséget jelenthetnek a különböző kerti munkák során.

 

A márka értékei

A Villager értékei közé tartozik az ügyfélorientáltság, az eredményorientáltság, a kockázatvállalás és a kiváló munkakörnyezet. Mindezeket a tulajdonságokat ötvözik termékeikben, amelyek megfelelnek az európai EC irányelveknek és szabványoknak.

A Villager több mint egy márka, gondoskodik az ügyfeleiről, globális, regionális és helyi szinten is kielégíti a különböző igényeiket. 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz