Azonosító: 59045

Orion fűszertartó fa állvánnyal 16 db-os (16716)

8.890 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Orion fűszertartó fa állvánnyal 16 db-os 123919​ (16716)

Az Orion fűszertartó fa állvánnyal egy kiváló minőségű konyhai eszköz, amely stílusos kiegészítője lesz minden konyhának. Ez a praktikus és esztétikus fűszertartó szett négy különböző anyag kombinációjával készül: üveg, műanyag, fém és fa. Minden egyes fűszeres üveg 0,8 dl űrtartalommal rendelkezik, így megfelelő mennyiségű fűszert tárolhatsz bennük.

Praktikus és stílusos kiegészítő: Az Orion fűszertartó fa állvánnyal nemcsak praktikus, hanem dekoratív elem is egyben. Az elegáns fa állvány stabil alapot biztosít, míg a krómozott kupakok modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek az üvegeknek. Az átlátszó üvegtest lehetővé teszi a fűszerek könnyű azonosítását, így mindig gyorsan megtalálhatja a szükséges ízesítőket.

Könnyű tisztítás: A tisztítás rendkívül egyszerű és gyors. A fűszertartókat semleges folyékony mosogatószerrel érdemes tisztítani. Fontos, hogy kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát, és ne áztassa az üvegeket.

Az Orion fűszertartó fa állvánnyal tökéletes választás minden konyhába, akár otthoni használatra, akár ajándéknak szánja.

Anyaga: Üveg, műanyag, fém, fa
Űrtartalom: 0,8 dl (egy üvegre vonatkozik)
Súlya: 2 kg
 

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Orion

Orion

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz