Azonosító: 59221

Kiöntőcső a 8898143 marmonkannához, flexibilis, szűrővel (8898143C)

740 Ft
db

 

Kiöntőcső a 8898143 marmonkannához, flexibilis, szűrővel (8898143C)

Fedezd fel a kiöntőcső új szintjét a 8898143 marmonkannához tervezett, flexibilis és szűrővel ellátott változattal! Ez az innovatív kiegészítő megkönnyíti és biztosabbá teszi a mindennapi üzemanyagkezelést, legyen szó autókról, motorokról vagy kerti gépekről.

Kiemelkedő tulajdonságok:

Kiváló minőségű anyagok: Tartós és rugalmas anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható használatot.

Flexibilis kialakítás: A hajlékony cső segítségével könnyedén irányíthatod az üzemanyag áramlását, ezzel minimalizálva a szivárgás és a kiömlés kockázatát.

Beépített szűrő: A kiöntőcső szűrője védi járműveid és gépeid motorját az üzemanyagban található szennyeződésektől, ezáltal meghosszabbítva azok élettartamát.

 

Használat: Egyszerűen csatlakoztasd a flexibilis kiöntőcsövet a 8898143 marmonkannához, és élvezd az üzemanyag feltöltésének zökkenőmentességét. A praktikus szűrő garantálja a tiszta és biztonságos üzemanyagellátást, így gépeid mindig optimális teljesítménnyel fognak működni.

 

Miért válaszd ezt a kiöntőcsövet? Ez a flexibilis kiöntőcső tökéletes választás mindazok számára, akik megbízható, egyszerűen használható és hosszú élettartamú kiegészítőt keresnek a 8898143 marmonkannához. Minimalizáld a kiömlések és a szennyeződés kockázatát, és biztosítsd, hogy járműveid és gépeid mindig a legjobb üzemanyagot kapják!

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.03

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Autóban
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz