Azonosító: 59227

Viking zuhany készlet (630305)

6.090 Ft
db

 

Viking zuhany készlet 1 funkciós fej, tömlő 150 cm, szappantartó, fali csúszka (630305)

Ismerd meg a Viking zuhany készletet (630305), amely tökéletes választás minden modern fürdőszobába! Ez a prémium minőségű zuhany készlet elegáns kivitelezésével és praktikus funkcióival biztosan elnyeri tetszésedet.

Zuhanyfej 1 funkcióval: A készlet tartalmaz egy ergonomikus kialakítású zuhanyfejet, amely egy funkciót kínál. A finom permet tökéletesen felfrissít minden zuhanyzás alkalmával.

150 cm hosszú tömlő: A flexibilis, 150 cm hosszúságú zuhanytömlő könnyed mozgásteret biztosít, így kényelmes és rugalmas használatot tesz lehetővé.
Szappantartó: A beépített szappantartó praktikus helyet biztosít szappanodnak vagy tusfürdődnek, így mindig kéznél lesz, amire szükséged van.

Fali csúszka: A zuhanyfej könnyedén állítható a fali csúszkával, így minden családtag megtalálhatja a neki legkényelmesebb magasságot.

 

Miért válaszd a Viking zuhany készletet?

Elegáns kialakítás: A letisztult, modern dizájn minden fürdőszobának stílust kölcsönöz.
Praktikus funkcionalitás: Az egy funkciós zuhanyfej, a hosszú tömlő és a szappantartó mind-mind hozzájárul a kényelmes zuhanyzáshoz.
Könnyű telepítés: A Viking zuhany készlet telepítése egyszerű, bárki könnyedén elvégezheti néhány perc alatt.

Frissítsd fel fürdőszobádat a Viking zuhany készlettel (630305), és élvezd a mindennapi zuhanyzás örömét!

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Viking

Viking

A Viking az esztétikus fürdő- és konyhafelszerelések leginnovatívabb választékát kínálja a modern, letisztult otthonába. Ha a legpraktikusabb, többfunkciós zuhanyfejet, csaptelepet keresi, a Viking termékek minősége hosszútávon sem okozhat csalódást.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz