Azonosító: 59234

Yato csőfogó 1,5", S pofás (YAT-2217)

8.390 Ft
db

 

Yato csőfogó 1,5", S pofás (YAT-2217)

Ismerd meg a Yato csőfogót, amely a precíziós munkák elengedhetetlen eszköze! A 420 mm hosszú szerszám kiváló minőségű CrV 6140 acélból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A csőfogó 1,5" pofakapacitással rendelkezik, így ideális választás különböző méretű csövek és idomok kezeléséhez.

Főbb jellemzők:
Hossza: 420 mm – A csőfogó nagy mérete optimális erőkar kialakítást tesz lehetővé, megkönnyítve a nehéz munkák elvégzését.
Pofakapacitás: 1,5" – Alkalmas különböző méretű csővezetékekhez, biztosítva a sokoldalúságot a szerszám használata során.
Pofakialakítás: 45°-os S alakú pofa – Ez a speciális kialakítás biztosítja a hatékony fogást és a csövek stabil tartását. Ideális választás szorosan elhelyezkedő csővezetékekhez.
Anyag: CrV 6140 acél – Magas minőségű króm-vanádium acélból készült, ami kiváló kopásállóságot és tartósságot biztosít.

Miért válaszd a Yato Csőfogót?
A Yato csőfogó megbízható és hosszú élettartamú szerszám, amely minden szakember számára nélkülözhetetlen segédeszköz. Az S alakú pofakialakítás és a nagy pofakapacitás lehetővé teszi a csövek gyors és pontos kezelését, akár szűk helyeken is. A CrV 6140 acél biztosítja, hogy a csőfogó még a legkeményebb igénybevétel mellett is megőrizze kiváló tulajdonságait.

Használati területek: Ideális választás lakatosok, víz- és gázszerelők, valamint karbantartók számára. Kiválóan alkalmazható mindennemű cső- és idomkarbantartási munkához.

Fedezd fel a Yato csőfogó előnyeit, és biztosítsd magadnak a professzionális munkavégzés kényelmét és hatékonyságát.

 

Műszaki adatok:

- 420 mm
- Pofakapacitás: 1,5"
- Pofa kiképzés: 45°-os S alakú pofa
- CrV 6140

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Yato

Yato

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz