Azonosító: 59765

Vorel fugakihúzó (TOY-04400)

650 Ft
db

 

Vorel fugakihúzó (TOY-04400)

Ismerje meg a precíz és hatékony Vorel Fugakihúzót (TOY-04400), amelyet kifejezetten a ragasztómaradványok és a fugázóanyag eltávolítására terveztek. Ez a kiváló minőségű szerszám megkönnyíti a munkáját és garantálja a tökéletes eredményt minden alkalommal.

Tulajdonságok:

Anyag: A Vorel Fugakihúzó strapabíró PVC anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.
Alkalmazás: Ideális eszköz a ragasztómaradványok és a fugázóanyag eltávolításához, így tiszta és hibátlan felületeket hozhat létre.
Munkadarab anyaga: A szerszám munkadarabja edzett acélból készül, amely garantálja a páratlan keménységet és a kiváló teljesítményt.
Hossz: A 140 mm-es hosszúságú kialakítás lehetővé teszi a könnyű használatot és az optimális irányítást még szűk helyeken is.

 

Miért válassza a Vorel fugakihúzót?

Hatékonyság és erő: Az edzett acél munkadarab biztosítja, hogy a Vorel Fugakihúzó hosszú ideig kiváló teljesítményt nyújtson, ellenállva a legkeményebb feladatoknak is.
Kényelmes használat: A PVC anyagból készült fogantyú ergonomikus kialakítása kényelmes fogást biztosít, csökkentve a kézfáradtságot a hosszabb munkavégzések során.
Sokoldalúság: Legyen szó ragasztómaradványok vagy fugázóanyag eltávolításáról, a Vorel Fugakihúzó minden helyzetben megállja a helyét.

 

Hogyan használja?

Győződjön meg róla, hogy a felület száraz és tiszta.
Helyezze a szerszám edzett acél részét a fugázóanyag vagy ragasztómaradvány fölé.
Finom, de határozott mozdulatokkal távolítsa el az anyagot.
Törölje le a felületet a maradék anyag eltávolításához.

Emelje a munkáját egy új szintre a Vorel Fugakihúzóval (TOY-04400), és tapasztalja meg a valódi minőséget és hatékonyságot. Rendelje meg most, és tegye könnyebbé és gyorsabbá a ragasztó- és fugázóanyag eltávolítást!

Méretek

  • Hosszúság: 140 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.051

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Vorel

Vorel

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz