Azonosító: 59766

Vorel fugakaparó (TOY-04405)

680 Ft
db

 

Vorel fugakaparó (TOY-04405)

Fedezd fel a Vorel fugázó kaparó kiemelkedő tulajdonságait, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a ragasztómaradványok és fugázóanyag eltávolítását.

 

Kiemelt jellemzők:

Tartós PVC fogantyú: A kaparó profilos fogantyúja tartós műanyagból készült, amely hosszú élettartamot és kényelmes használatot biztosít.

Cserélhető penge: Az eszköz edzett acélból készült cserélhető pengével van felszerelve, amely könnyedén eltávolítja a makacs ragasztómaradványokat és fugázóanyagot.

Anyaghasználat: A fugázó kaparó anyaga tartós PVC, míg a munkadarab acélból készült, amely megbízható és hatékony munkavégzést garantál.

Ideális méret: A kaparó 200 mm hosszú, a penge pedig 50x2 mm méretű, amely optimális a precíz és gyors munkavégzéshez.

Alkalmazás: A Vorel fugázó kaparó kiváló választás háztartási és professzionális használatra egyaránt. Ideális ragasztómaradványok és fugázóanyag eltávolítására.

 

Miért válaszd a Vorel fugázó kaparót?

Könnyű karbantartás: A cserélhető penge lehetővé teszi a gyors és egyszerű karbantartást, hogy mindig hatékonyan végezhesd el a munkát.

Ergonomikus design: A fogantyú kialakítása tartós és kényelmes fogást biztosít, amely minimalizálja a kézfáradtságot hosszabb ideig tartó használat során is.

Megbízható teljesítmény: Az edzett acél penge erőt és stabilitást biztosít minden egyes húzásnál.

 

Ha a Vorel fugázó kaparót választod, biztos lehetsz benne, hogy egy tartós és hatékony eszközzel bővíted szerszámkészletedet. Ideális választás minden mesterember számára, aki gyorsan és hatékonyan szeretné eltávolítani a ragasztómaradványokat és fugázóanyagot.

Méretek

  • Hosszúság: 200 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.071

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Vorel

Vorel

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz