Azonosító: 59857

Deante szifon acél mosogatókhoz, két medencés (ZXY_9922)

5.490 Ft
db

 

Deante szifon acél mosogatókhoz, két medencés (ZXY_9922)

A Deante kétmedencés acél mosogató (ZXY_9922) tökéletes választás minden modern konyhába. Ez a prémium minőségű mosogató kiváló minőségű acélból készült, amely tartós és ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak és sérüléseknek.

 

Főbb jellemzők:

Kiváló minőségű acél: A legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készült, aminek minőségét laboratóriumi vizsgálatok igazolták, biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot.
Két medence: Kényelmes és praktikus kivitel két különálló medencével, amely lehetővé teszi a különböző tevékenységek egyidejű elvégzését.
Süllyesztett beépítési rendszer: Modern és elegáns megjelenés, amely könnyen illeszkedik bármely konyhapultba.
Manuális dugó: Egyszerűen kezelhető és megbízható manuális dugó rendszer.
Szögletes túlfolyó: A medencében elhelyezkedő szögletes túlfolyó megakadályozza a víz túlcsordulását, biztonságossá téve a használatot.
Leeresztő átmérője: 2" leeresztő átmérő biztosítja a gyors vízlefolyást és hatékony működést.
Mosogatógép/mosógép csatlakoztathatóság: Kompatibilis a mosogatógéppel és mosógéppel, megkönnyítve ezzel a konyhai munkát.

Higiéniai tanúsítványok: Országos Higiéniai Intézet tanúsítványa: A termék rendelkezik az Országos Higiéniai Intézet higiéniai tanúsítványával, amely igazolja, hogy megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.
PZH tanúsítvány: Az Országos Kutatóintézet - Országos Közegészségügyi Intézet PZH által kiadott tanúsítvány garantálja, hogy az érintett termékek megfelelnek a legmagasabb higiéniai követelményeknek. Mind az egészségre, mind a környezetre nézve biztonságosak.


Próbáld ki a Deante kétmedencés acél mosogatóját (ZXY_9922), és fedezd fel a praktikum és a minőség tökéletes összhangját!

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.55

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Deante

Deante

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz