Azonosító: 59912

Clatronic WKR 3624 utazó vízforraló 0,5L, 1000W

7.690 Ft
db

 

Clatronic WKR 3624 utazó zforraló 0,5L, 1000W

Ideális utazáshoz az autósok és utazók számára: A Clatronic WKR 3624 utazó vízforraló tökéletes társ minden utazáshoz. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magaddal viheted, így bármikor készíthetsz egy csésze forró italt útközben.

Kapacitás: 0,5 liter: Ez a vízforraló 0,5 literes kapacitását kifejezetten arra tervezték, hogy egy vagy két személy számára gyorsan és hatékonyan forraljon vizet. Kis méretének köszönhetően kevesebb helyet foglal, így ideális választás utazáshoz.

Nemesacél ház és rejtett fűtőelem: A Clatronic WKR 3624 kiváló minőségű nemesacél házzal rendelkezik, amely nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem hosszú élettartamot is garantál. A rejtett nemesacél fűtőelem növeli a készülék biztonságát és megakadályozza a vízkő lerakódását.

Tartozékai: 2 bögre, hordozótáska, kanál: A csomag tartalmaz két 170 ml-es bögrét, egy praktikus hordozótáskát és egy kanalat is. Ezek a tartozékok lehetővé teszik, hogy bármikor, bárhol kényelmesen élvezhesd a forró italokat.

Működésjelző lámpa és automatikus kikapcsolás: A vízforraló működésjelző lámpával van felszerelve, amely jelzi, amikor a készülék be van kapcsolva és működik. Az automatikus kikapcsolás funkció biztonságossá teszi a használatot, mert a készülék magától kikapcsol, amint a víz felforrt.

Túlmelegedés és páraképzés elleni védelem: A készülék beépített túlmelegedés és páraképzés elleni védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a baleseteket és biztosítja a biztonságos használatot minden környezetben.

120/240 V-os feszültségválasztás, 50 Hz, 1000 W teljesítmény: A Clatronic WKR 3624 univerzális feszültségválasztási lehetőségeinek köszönhetően bárhol használható a világban. Akár 120 V-os, akár 240 V-os hálózatról működtethető, így tökéletes választás nemzetközi utazásokhoz is.

Méretek

  • Űrtartalom: 0.5 l
  • Szélesség: 160 mm
  • Magasság: 170 mm
  • Mélység: 105 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

Clatronic

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz