Azonosító: 60242

Levenhuk Zeno Refit ZF7 tartó rögzítőcsipeszekkel (74070)

1.590 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Refit ZF7 tartó rögzítőcsipeszekkel (74070)

A Levenhuk Zeno Refit ZF7 tartót mechanikus alkatrészek, elektronikus lapok, nagyobb makettek és bármilyen apró tárgy rögzítésére terveztük. Hasznos eszköz, ha forrasztásról, különböző szerkezetek összeállításáról és festéséről, felületi hibák nagyítóval végzett tanulmányozásáról van szó.

A Levenhuk Zeno Refit ZF7 tartó két forgatható „segédkézből” áll, amelyek végén egy-egy krokodilcsipesz található. A tartó minden egyes része fémből készült. A szerkezet kialakítása megbízható, stabil és tartós.

 

  • Specifikációk:
  • Váz: fém
  • Használat: órajavítás/ékszerész, varrás/textil
  • Kialakítás: asztalra/háromlábú állványra helyezhető

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.26
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz